Casatorii ciudate?!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns forte spune:

dar homosexualii nu au nici o imagine deformata a femeii (sau invers, lesbienele despre barbati), doar ca nu sint atrasi fizic de ele. Asta nu inseamna misoginism.

Eu as zice a victimele "modei" (si nici nu e moda, doar ca homosexualii sint mai vizibili pentru ca nu mai sint amenintati cu inchisoarea si nu mai trebuie sa se ascunda in spatele unor casatorii de mascarada) sint bisexualii, nu homosexualii. Bisexualii se culca voit si din pura alegere cu parteneri de acelasi sex. Ceea ce este, din nou, doar alegerea lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by anka-maria

Denizel, conform psihologilor citati de tine inseamna ca orice copil care provine dintr-o familie in care unul dintre membrii este abuzat de celalalt va fi inclinat spre sexualitatea celui agresat.
Adicatelea daca esti fata si taica-tu o bate pe maica-ta si vine beat acasa, devii lesbiana pe principiul ca "toti barbatii este porci".
In cazul asta, un sfert din copii din fam. de romani au toate conditiile pentru a deveni homosexuali. Cele care ati avut tati agresivi, v-ati invatat copilul ca toti barbatii sunt la fel si trebuie evitati? Io nu cred.

just me

Anka Maria, da, ai dreptate. Fetele care au avut un tata agresiv ar putea sa devina lesbiene. Cred ca asta se mai si intampla pe alocuri. Ar fi interesant sa participe un psiholog la discutia asta.
Eu vad totusi o diferenta intre o mama hetero care se plange fiicei de barbat-so care e si o mama lesbiana care ii arata fiicei ei ca exista o varianta foarte la indemana si fiabila pentru fetele care au fost dezamagite vreodata de un barbat.
In afara de asta, eu stiam ca in dezvoltarea copilului o importanta mare, mare o au modelele din familie (modele pt. orice, nu numai pt. orientarea sexuala).
Chiar nu am absolut, dar absolut nimic impotriva homosexualilor, dar nu pot trece de retinerea asta vis-s-vis de adoptiile in fam. de homosexuali.

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

quote:
Originally posted by casandra

La inceputul articolului pe care l-am mentionat apare:
----
ENCINO, Calif.--May 17, 1997--Nearly 25 years after the American Psychiatric Association officially removed homosexuality from its Diagnostic Manual, labeling it a lifestyle choice rather than a psychological disorder, a California-based association of psychiatrists and psychologists has proven that homosexuals can change their orientation through intense therapy and a strong desire to change.
-------
am inteles ca, desi homosexualitatea este considerata ca o alegere, homosexualii isi pot schimba orientarea, daca doresc.

Mai multe articole:
http://www.narth.com/docs/pieces.html

http://www.narth.com/docs/normalization.html

Un studiu care arata legatura dintre homosexualitate si pedofilie:
http://www.theinterim.com/2002/sept/02study.html

Originea homosexualitatii este discutabila, in pofida studiilor:
http://www.washtimes.com/national/20041128-121135-7392r.htm

Eu nu sunt de acord ca homosexualii sa fie pusi la zid, sau marginalizati. Nici fortati sa devina altceva decat vor sa fie. Dar nu sunt de acord cu paradele homosexualilor, cu promovarea ideii ca homosexualitatea este normala. Este o conditie atipica, in unele cazuri poate innascuta, in altele dobandita. Iar cei care vor isi pot dobandi conditia. Cei care nu vor ar putea sa incerce sa stea in banca lor, fara sa faca atata caz de viata lor sexuala.
Daca as afla de copilul meu ca are astfel de inclinatii, l-as indruma catre o terapie, si as fi alaturi de el pe parcursul terapiei.

AU zis lifestyle choice acum 25 de ani cind au zis ca homosexualitatea nu e boala. Nu acum. La asta se refereau. Daca citesti articolul mai departe spun ca homosexualitatea se poate trata prin terapie intensiva. Stilul de viata se trateaza prin terapie? Nu se potriveste, nu vezi? Ca sa tratezi ceva trebuie in primul rind sa consideri acel ceva boala/afectiune. Mai jos in articol spun asta:

Clearly this research validates homosexuality as a psychological condition, rather than a genetic or hereditary one,"

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Majoritatea psihologilor trateaza persoane sanatoase, care au diverse probleme datorate stilului de viata.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by forte

dar homosexualii nu au nici o imagine deformata a femeii (sau invers, lesbienele despre barbati), doar ca nu sint atrasi fizic de ele. Asta nu inseamna misoginism.

Eu as zice a victimele "modei" (si nici nu e moda, doar ca homosexualii sint mai vizibili pentru ca nu mai sint amenintati cu inchisoarea si nu mai trebuie sa se ascunda in spatele unor casatorii de mascarada) sint bisexualii, nu homosexualii. Bisexualii se culca voit si din pura alegere cu parteneri de acelasi sex. Ceea ce este, din nou, doar alegerea lor.

Eu cred ca homosexualitatea are mai multe grade, la un pol fiind cei 100% homo si la celalalt pol 0% Intre ele ai diverse grade de homosexualitate. majoritatea oamenilor sint hetero, unii atrasi de ambele sexe si un procentaj mai mic strict homosexuali.
faptul ca homosexualitatea a existat in toate timpurile (exista destule dovezi) iar unii au indurat mari suferinte datorita homosexualitatii arata ca nu este deloc o moda. astazi este mult mai usor (in unele parti ale globului) sa fii homosexual, atit.

Mergi la inceput

va rog mai cititi careva articolul postat de casandra, ce naiba, e negru pe alb ca ai inteles gresit articolul, imi pare rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Denizel,ici ai dreptate, copilul poate fi influentat. De fapt poate fi tentat "sa incerce" ca sa inteleaga el de care parte este. Dar homosexualitatea inseamna atractie sexuala fata de persoane de acelasi sex. O femeie heterosexuala poate fi dezamagita de fiecare barbat din viata ei si totusi sa fie in continuare atrasa de barbati. Nu stiu daca mediul sau familia poate decide pentru tine in ce directie sa ti se indrepte atentia. Daca ar fi doar o problema de modele sau de mediu, atunci n-ar mai exista copii gay in familii hetero convinse.
Dar aici e nevoie de studii serioase care sa arate cati copii au fost influentati si cati au avut inclinatia. Din ce am citit din articolele casandrei, fiecare homosexual considera ca aceste semne s-au manifestat foarte devreme in copilarie. Psihologul spune ca de fapt erau reactii naturale la respingerea lui de catre mama/tata, pe care sufletul lui mult prea sensibil nu le-a putut gestiona. Deci practic mediul a fost un declansator. Dar de ce nu se intampla in cazul tuturor copiilor neiubiti, neintelesi, abuzati? De ce doar unii vad in jurul lor semne ca asta e adevarata lor natura? Poate ca aia aveau inclinatia.
In fine, e o problema complexa si nu poate fi transata in "asa e bine" ,"asa e rau".

just me

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cipcipcip

va rog mai cititi careva articolul postat de casandra, ce naiba, e negru pe alb ca ai inteles gresit articolul, imi pare rau.

Care din ele, cip? Mai pune o data link-u', te rog!

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by denizel

quote:
Originally posted by cipcipcip

Care din ele, cip? Mai pune o data link-u', te rog!

http://www.leaderu.com/orgs/narth/study.html

Casandra a inteles din articol ca homosexualitatea este alegere libera

Mergi la inceput

Andora

quote:
PS: Guestus, cand upgradezi Moldova s-o salvezi si pe soacra-mea in fisierul cu program files, poate ma lasa sa fac ceai duminica

Andreiuto, spune-i soacra-tii ca e-n urma rau. Evreii ultraortodocsi aprind lumina vineri seara inainte de apus si o mai sting sambata dupa apus (e pacat ca manuiesti pardalnicu' de intrerupator). Iar pe vremea lui Isus, fariseii isi coseau batista de haina, sa o care ata, nu ei

Mergi la inceput